Les Tanques
infolestanques@gmail.com  - 661 28 76 41

PAQUETS D’ACTIVITATS

Granja espai botànic

Les reserves es realitzen en packs de 2 o 3 activitats d’una durada d’1 hora cadascuna. Podeu escollir l’opció que més us convingui en funció de les activitats que vulgueu realitzar i de l’hora que vulgueu començar i podreu gaudir de mitja hora al nostre espectacular inflable i parc infantil sense cost addicional. Les activitats comencen a les 10h i acaben a les 14h.

Preus per Infants

Preus per Adults

ACTIVITATS

Recorregut per la Granja

Us agraden els animals? Voleu oferir als vostres infants la possibilitat de veure de prop com és una granja? Un dels nostres monitors, us acompanyarà en un recorregut per la granja de Les Tanques.

Podreu apropar-vos als nostres animals, tocar-los i donar-los de menjar i en coneixerem les principals característiques.

Aquesta activitat té una durada d’1 hora.

Passejada per "l'espai botànic Les Tanques"

Al voltant de la granja hi tenim l’espai botànic on hi podeu trobar diferents espècies vegetals del nostre entorn, però també de llocs més llunyans.

Aquest espai està dividit en 9 zones diferenciades amb vegetació arbòria i arbustiva representativa d’un tipus o característiques diferents cadascuna. Us proposem que feu una passejada per l’espai al vostre aire per tal de que us pugueu aturar en allò que us cridi més l’atenció.

Durant el recorregut, trobareu diversos codis QR per tal de que pugueu ampliar el vostra coneixement i fer més gratificant i enriquidora la passejada.

Aquesta és una activitat pensada per que la feu al vostre aire, sense preses, aturant-vos en allò que més us cridi l’atenció, i compta també amb un parc infantil on els i les participants més petits podran divertir-se com més els agrada.

Taller de Ponis

De ben segur que gaudireu d’aquesta activitat de descobriment dels ponis. Podeu raspallar-los, acariciar-los i donar-los de menjar mentre uns dels nostres monitors us n’explica algunes curiositats.

Durant la segona par de l’activitat, els infants podran muntar-los i els podreu acompanyar a fer una passejada pels camins de Les Tanques acondiciats expressament pera vosaltres.

Aquesta activitat té una durada d’1 hora.

Passejada en Poni

Si sou dels que aneu al gra i voleu saltar-vos la part del taller, us oferim l’opció de fer, només la volta amb poni de 30 minuts.

Podreu acompanyar als vostre fill/a a fer una passejada per les Tanques muntant el poni.

Horari: a partir de les 10h un grup cada hora. El darrer grup inicia el recorregut a les 13h.

CONTACTE

Camí Tanques, 70
08840 Viladecans (Barcelona)

infolestanques@gmail.com

O bé ompliu el formulari: