Les Tanques
infolestanques@gmail.com  - 661 28 76 41

L’ESCOLA D’EQUITACIÓ

Club Hípic

És un espai a on els nens de més de 7 anys i els adults podran gaudir de la pràctica de l’esport de l’equitació i de les avantatges del contacte amb els nostres cavalls.  Treballem des de els nivells més inicials fins a la tecnificació competitiva en disciplines com la doma, el salt, el concurs complet o el TREC.

Service

Classes setmanals

Classes que es desenvolupen durant el curs escolar.

View more
Service

Vine a provar!

Pensada tan per aquells que ja havien muntat alguna vegada o mai.

View more
Service

Concursos i competició

Desenvolupem competicions de caire social, territorial i nacionals.

View more
Service

Exàmens de galops

Homologat per la Federació Catalana d'Hípica per la impartició d’exàmens de Galops.

View more
Service

Teràpia assistida amb cavalls

S'utilitza el cavall com a instrument motivador i terapèutic.

View more

ACTIVITATS

Classes setmanals

Aquestes classes es desenvolupen coincidint amb el curs escolar en un format d’una classe a la setmana, dues o bé tres a on podràs simplement passar una estona entretinguda en un ambient immillorable o bé evolucionar en les diferents disciplines hípiques des de els nivells d’iniciació fins a la participació en Campionats territorials, nacionals i internacionals.

Vine a provar!

Aquesta activitat esta pensada tan per aquells que ja havien muntat i fa temps que no ho feien com també per aquelles persones que mai han practicat equitació i no coneixen els conceptes basics de cura i maneig del cavall i volen introduir-se dins aquest apassionant món de la hípica.

Concursos i competicions

A Les Tanques desenvolupem competicions de caire social, territorial i nacionals i també participem en lligues socials i competicions territorials, nacionals i internacionals de les següents disciplines: doma, salt concurs complet i TREC.

Exàmens de galops

El Club Hípic Les Tanques és un centre homologat per la Federació Catalana d’Hípica per la impartició d’exàmens de Galops, els quals determinem el nivell del genet o amazona i donen accés a la competició.

Teràpia assistida amb Cavalls

TAC Cal Francés és un centre d´activitats terapèutiques i lúdiques on treballem a través dels cavalls, oferint un espai obert, dinàmic i protegit on viure diferents experiències.

L’equinoteràpia utilitza el cavall com a instrument motivador i terapèutic per millorar la salut i la qualitat de vida de les persones que presenten alteracions físiques, psíquiques, sensorials o motores, o amb alguna problemàtica social.

L’equip professional està integrat pel conjunt de terapeutes ocupacionals i professionals experts en etologia equina, a més de cavalls especialment domats per desenvolupar aquesta activitat.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per conèixer les diferents disciplines que oferim.

CONTACTE

Camí Tanques, 70
08840 Viladecans (Barcelona)

infolestanques@gmail.com

O bé ompliu el formulari: