Les Tanques
infolestanques@gmail.com  - 661 28 76 41

L’ESCOLA DELS PETITS

Club Hípic

És un espai destinat als nens de 3 a 7 anys, on els més petits de la casa podran gaudir d’un o dos dies activitat setmanal amb grups reduïts segons l’edat i el nivell.

Els infants podran gaudir de tots els beneficis que ens aporta l’esport de l’equitació i la relació amb els nostres ponis.

Service

Classes setmanals

Classes que es desenvolupen durant el curs escolar.

View more
Service

Vine a provar!

Activitats de prova per a nens i nenes de 3 a 7 anys.

View more
Service

Taller de ponis

Primer apropament als nostres ponis i passeig.

View more
Service

Passejada en poni

Opció de donar una volta amb poni de 30 minuts.

View more

ACTIVITATS

Classes setmanals

Aquestes classes es desenvoluparan durant el curs escolar de dimarts a diumenge i els vostres fills i filles podran conèixer progressivament els beneficis de la pràctica de l’equitació així com establir una relació estreta amb els nostres ponis.

Treballem amb grups reduïts segons les diferents edats i nivells.

Vine a provar!

Aquesta activitat esta pensada per aquells pares i mares que voleu provar si al vostre fill o filla li agradaria integrar-se en l’activitat de les classes setmanals.

Coneixerà els conceptes bàsics de cura, maneig i preparació del poni, així com la primera munta. (nens i nenes de 3 a 7 anys).

Taller de Ponis

Aquesta activitat d’una hora, està dividida en dues parts. La primera mitja hora amb l’ajut d’uns dels nostres monitors realitzarem el primer apropament als nostres ponis per raspallar-los, tocar-los i coneixen algun detall i la segona mitja hora i amb l’ajut d’un dels pares podreu gaudir d’una volta pels camins de Les Tanques especialment pensats per a vosaltres.

Passejada en Poni

Si sou dels que aneu al gra i voleu saltar-vos la part del taller, us oferim l’opció de fer, només la volta amb poni de 30 minuts.

Podreu acompanyar als vostre fill/a a fer una passejada per Les Tanques muntant el poni.

CONTACTE

Camí Tanques, 70
08840 Viladecans (Barcelona)

infolestanques@gmail.com

O bé ompliu el formulari: