Les Tanques
infolestanques@gmail.com  - 661 28 76 41

GRANJA-ESPAI BOTÀNIC

Les Tanques

El nostre espai està especialment dissenyat per poder gaudir d’un dia a la natura i descobrir el món dels animals de la granja.

Hem creat un espai d’aprenentatge per a que tots i totes pugueu compartir la pròpia vivència amb els companys i companyes de classe o amb la vostra família, en un entorn situat al bell mig del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La ruca Maria i la Pixie i la Dixie us esperen a la granja per que els acaricieu i doneu de menjar. Al voltant de la granja hi ha l’espai botànic, dividit en diferents zones segons les seves principals característiques, on podreu ampliar els vostres coneixements sobre botànica o simplement deixar-se portar pels sentits. I els nostres ponis estan encantats de que vingueu a pentinar-los i fer-hi una passejada! Tothom hi té cabuda! Coneix el nou espai i tot el que hi pots trobar

Des de Les Tanques, us proposem un seguit d’activitats que de ben segur us entusiasmaran! Podeu escollir l’activitat que vulgueu en funció de la vostra disponibilitat i organitzar-vos el matí o un dia sencer.

Service

Som una familia

Gaudeix de la natural i els nostres animals de granja amb la familia. Si vols saber-ne més CLICA AQUÍ

View more
Service

Som una escola

Fem que els més petits gaudeixin d'un matí en contacte amb la natural i els animals. Si vols saber-ne més CLICA AQUÍ

View more

CONTACTE

Camí Tanques, 70
08840 Viladecans (Barcelona)

infolestanques@gmail.com

O bé ompliu el formulari: