Casals i Cursets de Nadal a Les Tanques

Amb l’arribada de la temporada festiva, estem encantats de presentar-vos dues oportunitats úniques per a tots els nens i nenes! El Casal de Nadal de la nostra granja i el Curset d’Equitació!

Casal de Nadal a la Granja:

Aquest Nadal, transporta’t a un món màgic a la nostra granja! Amb activitats adaptades a totes les edats, oferim una experiència immersiva plena de diversió i aprenentatge. Des de manualitats nadalenques fins a visites a l’estable per saludar als nostres amics peluts, el nostre casal de Nadal ofereix una oportunitat única per connectar amb la natura i gaudir del veritable esperit nadalenc.

Curset d’Equitació:

Si voleu viure l’emoció de muntar a cavall aquest Nadal, no podeu perdre el nostre Curset d’Equitació! És una oportunitat excepcional per a tots, des de principiants fins a experts, d’aprendre les habilitats bàsiques de l’equitació en un ambient segur i amistós.

No deixeu passar aquesta oportunitat de fer que aquest Nadal sigui inoblidable per a tota la família! Inscriviu-vos avui mateix i descobriu la màgia de les festes amb nosaltres.

Per fer l’inscripció CLICK AQUÍ!

Compartir