Les Tanques
infolestanques@gmail.com  - 661 28 76 41

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Som una escola

Les nostres activitats volen donar l’oportunitat als i les alumnes de conèixer la granja i el seu entorn d’una manera lúdica i divertida en un espai adaptat a les necessitats i edat de cada grup. A la “Granja-Espai Botànic Les Tanques” els participants podran apropar-se als animals i tocar-los, conèixer diferents tipus de vegetació i les seves principals característiques i apropar-se al món agrari, gràcies a la nostra ubicació, al bell mig del Parc Agrari del baix Llobregat. Els i les alumnes són els protagonistes de les nostres activitats, que tenen com a objectius generals conèixer el nostre entorn més proper i fomentar la consciència social adquirint coneixement  gràcies a la pròpia experiència. El nostre espai està concebut per poder desenvolupar algunes de les competències bàsiques  generals que es treballen l’educació primària, especialment aquelles que es refereixen a les capacitats comunicatives i socials, aprofundint en l’àmbit de coneixement del medi.

L’hora d’arribada està prevista a les 10h, quan els participants disposaran de 30 minuts per esmorzar.

Les nostres activitats tenen una durada d’1 hora aproximadament.

Podeu escollir entre fer 2 activitats només pel matí i us donem l’opció de quedar-vos a dinar al parc infantil. En aquest cas, el preu és de 12 euros per infant.

També podeu fer 3 activitats (2 pel matí i 1 per la tarda, o bé 3 seguides pel matí). El preu d’aquesta opció és de 13,5 euros per infant.

Service

Cicle inicial

Alumnes des de 6 fins a 8 anys. Es poden fer fins a 3 activitats.

View more
Service

Cicle mitjà

Alumnes des de 8 fins a 10 anys. Es poden fer fins a 3 activitats.

View more
Service

Cicle Superior

Alumnes des de 10 fins a 12 anys. Es poden fer fins a 3 activitats.

View more

CONTACTE

Camí Tanques, 70
08840 Viladecans (Barcelona)

infolestanques@gmail.com

O bé ompliu el formulari: