Les Tanques
infolestanques@gmail.com  - 661 28 76 41

ESCOLES BRESSOL

Som una escola

El nostre principal objectiu no és un altre que  acompanyar als més petits per a que gaudeixin d’un matí en contacte amb la natura i coneguin als nostres animals tot apropant-s’hi i acariciant-los. A la granja i espai botànic Les Tanques l’alumnat és el protagonista principal de l’aprenentatge basat en el coneixement vivencial i en un entorn natural que fa que la visita es converteixi en una experiència única i divertida.

El nostre projecte educatiu inclou diferents activitats dissenyades per a que les pugueu adaptar a les necessitats i horaris del vostre grup. En el cas que vingueu amb més d’un grup, les activitats es realitzen de manera simultània en espais diferents. A més, podreu gaudir d’estona de lleure al nostre parc infantil.

Les activitats comencen a les 10h (els participants podran esmorzar quan arribin) i es realitzen durant el matí.

El preu és 12 euros per infant (inclou 2 activitats i una estona de lleure al parc infantil).

ACTIVITATS

Recorregut per la granja

Descobrirem quin són els animals de la granja i quines són les feines que s’hi fan cada dia. Ens aproximarem als animals, els tocarem i ens plantejarem diferents preguntes sobre com són, que mengen, etc.

Coneixerem els animals que viuen a la nostra granja i n’aprendrem les diferents característiques utilitzant els sentits, els tocarem, els observarem i els escoltarem.

Objectius:

 • Conèixer els diferents animals de la granja.
 • Apropar-nos als animals respectar-los.
 • Utilitzar els sentits per adquirir coneixement.
 • Compartir coneixement amb la resta de companys i companyes.

Passegem amb la Ruca Maria

L’alumnat podrà acostar-se a la Ruca, i fer una volta amb el carruatge tirat per la ruca Maria tot observant l’entorn de la granja. Mentre un grup està fent la volta, la resta poden gaudir d’una estona d’esbarjo al parc infantil.

Objectius :

 • Benestar i respecte cap a l’animal.
 • Apropar-nos a l’animal i perdre-li la por.

Quina bona olor!

Hi ha plantes que fan més bona olor que d’altres, i hi ha olors que ens agraden més que d’altres. Amb aquesta activitat aprendrem a identificar algunes plantes a traves d’un sentit molt especial, l’olfacte, sense oblidar-nos dels altres sentits que ens ajudaran a conèixer les plantes aromàtiques.

Durant el recorregut observarem algunes de les plantes aromàtiques més representatives que es poden trobar a l’espai botànic “Les Tanques” i pensarem si en tenim a casa i perquè les fem servir, facilitant la participació de l’alumnat.

Objectius

 • Saber quines són les plantes aromàtiques més conegudes.
 • Conèixer la vegetació que forma part de l’espai botànic.
 • Utilitzar els sentits per adquirir coneixement.
 • Compartir coneixement amb la resta de companys i companyes.
 • Cooperació i treball en equip.

CONTACTE

Camí Tanques, 70
08840 Viladecans (Barcelona)

infolestanques@gmail.com

O bé ompliu el formulari: